Blog

Home » Blog » Waarom je nog ansichtkaarten moet kopen en versturen

Waarom je nog ansichtkaarten moet kopen en versturen

ansichtkaarten kopen

Velen vragen zich af waarom het versturen van een postkaart nog steeds een trend is, aangezien het kopen en versturen van ansichtkaarten ouderwets kan lijken. Natuurlijk kunnen mensen via videogesprekken en sms’jes contact leggen met hun dierbaren om te laten zien dat je om hen geeft. Maar wachten op een ansichtkaart van een dierbare is veel leuker en spannender om te ontvangen.

Waarom zou je ansichtkaarten kopen en sturen?

Er zijn een miljoen redenen waarom het versturen van ansichtkaarten mensen nog steeds opwindt. Bovendien zijn mensen nog steeds verslaafd aan de oude traditie om contact te houden met hun dierbaren. Hieronder lees je deze verschillende redenen:

Het laat zien dat je om iemand geeft

Het duurt maar een paar minuten om e-mails en sms’jes te sturen, maar de standaardlengte van een antwoord op een e-mail is vijf woorden. Honderd woorden typen en op de verzendknop klikken kost minder moeite.

Handgeschreven berichten hebben echter een ander gevoel en tonen genegenheid voor de persoon.

Het versturen van een ansichtkaart omvat meerdere stappen. Het kiezen van een ontwerp, het toevoegen van persoonlijke foto’s, het schrijven van een boodschap en het versturen naar het gewenste adres. Al deze stappen laten zien dat je er tijd en energie in hebt gestoken om je dierbaren te laten zien dat je om ze geeft.

Probleemloos

Ansichtkaarten lijken misschien een gedoe met alle gadgets en technologie waar we toegang tot hebben. Contact maken met een oude vriend via een telefoongesprek is ongetwijfeld opwindend. Maar in een café je schoolherinneringen opschrijven en elke minuut met je vriend koesteren is iets wat je niet via een telefoontje kunt doen. Het gevoel iemands kaart te lezen geeft een gevoel van vreugde.

Nu er nieuwe methoden beschikbaar zijn, is het versturen van een ansichtkaart een fluitje van een cent geworden. Mensen kunnen nu door de machines met menu’s scrollen om hun favoriete postzegels te kopen.

Ansichtkaarten zijn mooi

Ansichtkaarten zijn kunstwerken. De volgende keer dat je naar de markt gaat, ga dan door de sectie met postkaarten. Je zult er tal van kaarten vinden die u naar uw familie en vrienden kunt sturen. Ze zijn mooi en kleurrijk. Het versturen van deze mooie kaarten geeft leven aan de post, die meestal vol zit met witte enveloppen met rekeningen en documenten.

Perfect souvenir

T-shirts, magneten en sleutelhangers zijn leuke cadeaus, maar ze nemen extra ruimte in beslag, vangen stof en worden roestig. In plaats van traditionele souvenirs te geven, kan je beter kiezen voor verzamelobjecten die herinneringen aan je reis bewaren. Ansichtkaarten die naar familie en vrienden worden gestuurd, bevatten niet alleen mooie handgeschreven boodschappen, maar ook aantrekkelijke postzegels en poststempels.

Je kunt jouw favoriete ansichtkaartontwerp kiezen dat de aandacht trekt, en als ze de kunst van de plaatselijke kunstenaar bevatten, dan is dat een bonus! Bovendien zijn ansichtkaarten leuk om in de brievenbus te vinden, ook al duurt het weken voor ze aankomen.

Houd contact met familie en vrienden

Met de vooruitgang in technologie hebben we meerdere platforms, zoals WhatsApp en Facebook, die ons helpen contact te houden met onze vrienden en familie. Er gaat echter niets boven een fysieke ansichtkaart die je kunt vasthouden en voelen. Ansichtkaarten hebben veel meer betekenis omdat je ze kunt aanraken.

De kracht van voorwerpen zorgt ervoor dat we ze langer onthouden. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom het versturen van ansichtkaarten naar vrienden en familie zorgt voor een betere connectie.

Milieuvriendelijk

We kopen soms tijdens het reizen goedkope souvenirs die schadelijk zijn voor het milieu. Eenmaal thuis aangekomen, realiseren we ons dat deze plastic beeldjes gewoon geldverspilling zijn. Daarom belanden ze in de prullenbak. Ons gedrag draagt slecht bij tot onze omgeving. Ansichtkaarten zijn echter milieuvriendelijk omdat je ze gemakkelijk kunt recyclen. Zo is het ook hartstikke leuk om een algemeen kaartje te verzenden of iemand een fijne verjaardag te wensen in de vorm van een persoonlijk, geschreven boodschap.

Kortom, het kopen en versturen van ansichtkaarten zorgt voor een persoonlijke touch. Hierdoor onderhoud je de connectie met je dierbaren op een goede manier. Het laat zien dat je echt moeite hebt gestoken om het kaartje met verschillende handelingen op te sturen. Voor de love birds onder ons, het meest romantische cadeau wat je jouw geliefde kan geven. Ben je liever lui dan moe óf houd je ervan om gebundelde ansichtkaarten te kopen. Speciaal voor jou heb ik ansichtkaarten sets gemaakt. Bekijk ze nu.

Hallo! 
Mijn naam is Larissa, trotste eigenaresse van Meer dan een lintje.  

Ik hoop dat je een fijne dag hebt vandaag. Laat de kleur in de webshop je opvrolijken! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing to see products you are looking for.