Als klein kind was ik vaak op mijn kamer te vinden om alles wat er op mijn bureau stond feestelijk in te pakken. Zodra er in het gezin iemand een ingepakt cadeautje kreeg, kreeg ik het papier en lint. Uren was ik er zoet mee. Daar is mijn liefde voor inpakpapier ontstaan. En die is nooit meer overgegaan. Sterker nog: hij is alleen maar groter geworden! Met (ansicht)kaarten, stickers, linten, tags en kleurrijke accessoires kan ik mij helemaal uitleven en van ieder pakje iets bijzonders maken.

Naast mijn leuke baan; als office-manager bij Uitgeverij Zwijsen BV, ben ik eigenaar van deze webshop. Een webshop waar ik al lang van droomde, maar die er steeds maar niet kwam. Totdat ik me realiseerde dat het leven eindig is en je niet moet wachten met je dromen uit te laten komen.

Kleur speelt een grote rol in mijn leven. Vandaar dat mijn webshop gevuld is met een kleurrijk aanbod van veel meer dan alleen maar lintjes. In deze tijd kunnen we immers wel wat kleur en vrolijkheid gebruiken!

Mijn zoon Joppe heeft voor mij deze geweldige webshop ingericht. Samen hebben we er iets moois van gemaakt en daar ben ik heel erg trots op! Tevens wil ik Mariska @gelukjes.van.maris bedanken voor het prachtige logo.  

Ik hoop dat ik snel een mooie bestelling voor je mag klaarmaken.

Liefs,

Marie-José Eltink

meer dan een lintje