Levertijd
Na betaling wordt getracht de bestelling binnen 1-3 werkdagen aan te bieden bij PostNL.
Als je gekozen hebt voor ‘ophalen’, wordt er z.s.m. per mail contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen.

Verzendkosten
Brievenbuspakket   € 4,25
Pakketpost           € 6,99
Gratis verzending boven een orderbedrag van € 50,-

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet aangekomen is of beschadigd?
Als je hebt gekozen voor pakketpost stuur dan een mail naar info@meerdaneenlintje.nl en vermeld daarin je naam en ordernummer. Ik ga dan uitzoeken waar je pakket gebleven is. Je dient dit binnen 45 dagen na verzending te doen. Anders kan ik de vermissing niet meer doorgeven aan de vervoerder. Bij beschadiging verzoek ik je de beschadigde zending binnen 14 dagen te retourneren.

Retourneren
Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Wat jammer! Maar natuurlijk is retourneren mogelijk!
Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van jouw artikelen* de aankoop te retourneren. Je doet dit door binnen deze 14 dagen een e-mail naar info@meerdaneenlintje.nl te sturen o.v.v. je naam en het ordernummer. Je ontvangt dan een bevestiging van Meer dan een lintje waarin staat hoe en naar welk adres je het pakketje kunt terugsturen. Let op: de verzendkosten hiervan zijn voor eigen rekening. Na ontvangst van deze bevestiging heb je nog 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen.

 

Plaats je bestelling

Neem de tijd om op je gemak de leukste inpakartikelen te bekijken. Iets gevonden wat bij jou past? Plaats je order en de rest gaat vanzelf.

Je bestelling wordt ingepakt

Tof! Jouw bestelling wordt in een kleurrijk en feestelijk pakketje ingepakt. Daarna komt die zo snel mogelijk jou kant op! 

Binnen maximaal 3 dagen bezorg

Je pakket wordt binnen 1-3 werkdagen verzonden met PostNL. Je kan ook kiezen je bestelling op te halen, super gezellig! 

Retourneren

Niet tevreden met je aankoop? Jammer, maar dat kan gebeuren! Retourneren is mogelijk. Lees verder om de voorwaarden te zien.