Home » Valérie Dumas

Toont alle 9 resultaten

Valérie Dumas

Valérie Dumas is een Franse kunstenares die bekendstaat om haar prachtige en unieke kaarten. Haar werk wordt gekenmerkt door haar gebruik van kleurrijke illustraties en poëtische teksten, die elke kaart een bijzondere uitstraling geven.

Valérie begon haar carrière als illustratrice en ontwierp voor verschillende tijdschriften en boeken. Toen ze zich realiseerde hoe leuk ze het vond om kaarten te maken, besloot ze haar eigen merk op te zetten.

Het assortiment van Valérie Dumas bestaat uit kaarten voor allerlei gelegenheden, zoals verjaardagen, trouwdagen en geboortes. Haar kaarten zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook om te ontvangen, want ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook om te lezen. De teksten op de kaarten zijn vaak op een humoristische of poëtische manier geschreven en geven de kaart net dat beetje extra.

Naast haar kaarten verkoopt Valérie ook andere producten met haar illustraties erop, zoals tassen, mokken en agenda’s. Zo kun je je huis of kantoor opvrolijken met een product van Valérie Dumas.

Valérie heeft een grote aanhang op social media en deelt regelmatig werk in progress foto’s en behind the scenes beelden van haar creatieproces. Zo kun je zien hoe ze haar kaarten maakt en krijg je een kijkje in haar werkwijze.

Valérie Dumas is ook actief in het geven van workshops en cursussen. Zo kun je bij haar terecht voor een cursus illustratie of een workshop kaarten maken. Tijdens deze cursussen en workshops leer je van Valérie hoe je zelf mooie en unieke kaarten kunt maken.