Home » Studio Schatkist

Toont alle 8 resultaten

Studio Schatkist

Heb jij ook zo’n zwak voor leuke ansichtkaarten en stickers? Dan is het zeker waarde de leuke spulletjes van Studio Schatkist te bekijken!

De ansichtkaarten van Studio Schatkist zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze zijn ook nog eens gemaakt van duurzaam materiaal. Zo kun je een lief kaartje sturen zonder je zorgen te hoeven maken over het milieu.

De designs van de ansichtkaarten zijn uniek en origineel, met prachtige illustraties en leuke teksten. Er is voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een kaart voor een verjaardag, een liefdevolle herinnering of gewoon om even hallo te zeggen.

Maar Studio Schatkist heeft niet alleen ansichtkaarten in het assortiment, ook stickers zijn er te vinden. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken om een lege hoek in je agenda op te vrolijken, of om een cadeautje net even wat leuker te maken.

Al met al is Studio Schatkist een merk dat zowel mooie als duurzame producten levert. Ben je op zoek naar een leuke ansichtkaart of sticker? Neem dan zeker eens een kijkje bij het assortiment van Meer dan een lintje!

Bekijk alle leuke andere ansichtkaarten en stickers in de rest van de webshop.