Home » Rex London

Toont alle 7 resultaten

Rex London, altijd plezier voor iedereen

Er zijn allerlei redenen om cadeau te geven. Maar het meest bijzondere cadeau van allemaal is het cadeau dat je krijgt wanneer je het niet verwacht, alleen geëvenaard door het cadeau dat je geeft omdat je er gewoonweg zin in krijgt.

Een cadeautje geven draait om vreugde weggeven. Een speciale gelegenheid hoeft niet altijd de aanleiding te zijn. Het niet altijd een verjaardag, Moederdag of Kerstmis te zijn. Het kan gewoon spontaan, puur omdat het kan.

Dit is de gedachtegang van het merk Rex London. Ze zijn de ontwerpers van spontane geschenken. Ook wel Gifts of Random Kindness genoemd. Mooi dingen die je je kunt veroorloven om te geven wanneer je maar wilt. Niet alleen omdat je er zelf plezier aan beleeft, maar omdat ze altijd even mooi geprijsd zijn.

Hoe is het begonnen?

Het startte allemaal met voorwerpen die ze tegenkwamen tijdens het reizen in Azië. Deze voorwerpen raakte gelijk een snaar. Ze vonden het mooi. Dus dachten dat andere mensen het ook leuk zouden vinden.

Het verkopen van deze producten begon vanuit hun marktkraam in de Portobello Road in Londen. Snel lagen ze ook in de schappen zoals Habitat en The Body Shop. De aankomende twee decennia bleven ze deze Gifts of Random Kindness ontdekken en leveren. Totdat de reis een bepaalde wending nam.

Het was tijd om niet alleen producten te kiezen die ze zelf leuk vonden, maar ook om ze te ontwerpen. Daaruit ontstond de eerste Original Jumbo Bag, een van de meest geliefde producten van Rex London tot op heden.

De stijl van Rex London is te omschrijven als leuk, fantasierijk en een beetje retro. Van bloemmotieven tot schattige dieren, de kleurrijke en speels prints werden aan de lopende band gecreëerd. Elk jaar werd deze collectie uitgebreid.

Rex London heeft in 2005 een online winkelkanaal geopend. In 2019 werden ze bekroond met de Queen’s Award for Enterprise: voor uitstekende continue groei in overzees verkoop.

De spullen van Rex London

Zoals eerder gezegd werden de de Original Jumbo Bag met open armen ontvangen. En nog steeds. Daarom heeft Meer dan een lintje deze ook in het assortiment. De passie en het verhaal achter Rex London is erg mooi en passend bij Meer dan een lintje; dé webshop voor alle creatievelingen met een passie voor kleur.

Daarnaast hebben ze ook prachtige schriftjes met bijpassende pennen en potloden. Ideaal voor een feestelijke brainstorm sessie.