Home » Marijke Buurlage

Toont alle 8 resultaten

Marijke Buurlage

Heb jij ook zo’n zwak voor leuke en originele ansichtkaarten en masking tape? Dan is Marijke Buurlage zeker een ontwerpster waar je eens naar moet kijken!

Marijke Buurlage is een Nederlandse ontwerpster die al jarenlang prachtige en unieke producten ontwerpt. Haar ansichtkaarten zijn bijvoorbeeld helemaal van eigen hand en zijn te herkennen aan de mooie illustraties en leuke teksten. Of je nu op zoek bent naar een kaart voor een verjaardag, een liefdevolle herinnering of gewoon om even hallo te zeggen, bij de producten van Marijke vind je vast iets wat bij je past.

Maar Marijke Buurlage heeft niet alleen ansichtkaarten in haar assortiment. Ook de masking tape van dit merk is zeker het overwegen waard. Deze kleurrijke en speelse tape is perfect om te gebruiken voor bijvoorbeeld het versieren van een cadeautje, of om een lege hoek op te vullen. Het is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook nog eens super handig om te hebben!

Al met al is Marijke Buurlage een ontwerpster die prachtige en unieke producten maakt. Ben je op zoek naar leuke ansichtkaarten of masking tape? Neem dan zeker een kijkje bij het assortiment hierboven! Of je nu iets voor jezelf zoekt of als cadeau, bij dit merk vind je vast iets wat bij je past.

Toch niet wat je zoekt. Bekijk de andere ansichtkaarten of de masking tape dan maar eens!