Home » Kali Stileman

Resultaat 1–32 van de 49 resultaten wordt getoond

Kali Stileman in Nederland

Kali Stileman Publishing maakt ontwerpkaarten, omslagdoeken en labels voor kinderen en tieners, die we zowel nationaal als internationaal verkopen via ons team van leuke agenten.

Ze tekent en schrijft ook kinderboeken onder mijn eigen naam en licentie-ontwerpen voor alles van tassen, omslagen en dozen tot keramiek en kussens.

Wie is Kali Stileman?

Kali Stileman is een illustrator uit Engeland. Ze heeft afgelopen jaren boeken geschreven en geïllustreerd voor Random House. Haar eerste boek, Peely Wally, was een fenomenaal succes, genomineerd voor de Red House Book Award 2012 en in de zak voor alle 18-jarigen in het VK. Een jaar later kwam het vervolg Time for Tea van Polly Wally uit. Ik heb ook bijgedragen aan het geweldige kinderrijmboek en het geweldige Minecraft-prentenboek, dat tot nu toe in 26 verschillende talen is vertaald en de 2012 Rightstart Gold Award for Toys heeft gewonnen.

De National Literacy Trust heeft Minecraft Big Book geselecteerd voor zijn London Literacy Champions-project. Dit betekende dat er meer dan 1.700 exemplaren van het boek werden verspreid onder gezinnen in heel Londen. Het project heeft tot doel de leesvaardigheid van kinderen te helpen ontwikkelen door vrijwilligers uit de gemeenschap in contact te brengen met lokale gezinnen met kinderen van 2 tot 5 jaar.

Naast het ontwerpen van wenskaarten en briefpapier voor buitenlandse uitgevers, omvatte haar licentieprojecten kalenders en gezinsplanning voor KV&H Duitsland 2014-17, tassen en inpakpapier voor Glick, een groeiende collectie stickermuurstickers, welovecushions.com en Kussens ontworpen door super geloof in ideeën op het bord.

Ze hertrouwde in 2011 en woon nu in de buurt van Dorchester met haar lieve man en 4 kinderen terug van school, een paar loopse honden, 3 varkens en een huis vol kippen, ganzen, kalkoenen en Duck’s Yard… Het leven kan niet beter zijn !

Bekijk hier alle kaarten.