Home » Kaartje van Caatje

Resultaat 1–32 van de 33 resultaten wordt getoond

Kaartje van Caatje

“Kaartje van Caatje” is een merk dat zich specialiseert in het ontwerpen en verkopen van unieke en originele kaarten. Het bedrijf is opgericht door de creatieve ondernemer Caatje, die altijd al een passie had voor het maken van kaarten voor speciale gelegenheden.

De kaarten van Kaartje van Caatje zijn onderscheidend door hun opvallende en sfeervolle ontwerpen, die vaak geïnspireerd zijn door de natuur en de seizoenen. Of het nu gaat om een verjaardagskaart, een trouwkaart of een kaart voor een andere gelegenheid, er is altijd een passend design te vinden.

Naast de standaard kaarten biedt Kaartje van Caatje ook de mogelijkheid om een kaart op maat te laten maken. Zo kun je bijvoorbeeld een kaart laten ontwerpen met een foto van jou en de jarige of het bruidspaar, wat de kaart nog persoonlijker maakt.

Een ander pluspunt van Kaartje van Caatje is dat alle kaarten duurzaam geproduceerd worden. Zo worden de kaarten gedrukt op FSC-gecertificeerd papier, wat betekent dat het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Daarnaast worden de kaarten verpakt in biologisch afbreekbare cellofaanzakjes, zodat er zo min mogelijk afval ontstaat.

Kaartje van Caatje streeft ernaar om mooie en betaalbare kaarten te maken die iedereen kan waarderen. Het merk is dan ook populair bij zowel jonge als oudere klanten die op zoek zijn naar een originele en duurzame manier om iemand te feliciteren of te verrassen.