Home » Kaartje of kip

Resultaat 1–32 van de 35 resultaten wordt getoond

De kaarten van Kaartje of Kip

Karin werd geboren op 15 oktober 1981 en groeide op in de polders van Groene Hart. Op de lagere school droomde Karin ervan om pottenbakker, boer en modeontwerper te worden. Het werd de Academie voor Beeldende Kunsten, en in 2000 werd ze ook toegelaten. Na het afronden van “Fashion Design” aan de Hogeschool van Arnhem, studeerde ze in 2005 af en werkte als illustrator aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.

Boer is ze nooit geworden, maar ze woont nog steeds in de polders. Ze werkte als illustrator voor tijdschriften, ontwierp ontwerpen en prints voor de mode-industrie, ze was ontwerper van accessoires en vooral: ze ontwierp bijna elke dag kaarten op verzoek van haar omgeving. Daarom besloot ze op haar 30e verjaardag een online winkel te openen, zodat iedereen haar tickets kon kopen.

Vrienden noemen haar nooit Karin. Karin heeft een bijnaam omdat ze uit de polder komt. In haar geval was dat Kip. Maar haar familie raakt haar liever aan met de kaart.

Noem haar niet Karin.. maar Ticket of Kip!

De stijl van Kaartje of Kip

Bij Meer dan een lintje staan creativiteit en kleur centraal. Vandaar dat de slogan ook als volgt luidt: “Dé webshop voor alle creatievelingen met een passie voor kleur”. Daar past het verhaal en de illustraties van Kaartje of Kip meer dan goed bij.

Haar creativiteit spat van de toffe kaarten af! Gebruik die gelegenheid voor een persoonlijke boodschap en maak iemands dag een kleurrijk feestje.