Home » Imbarro

Toont alle 6 resultaten

Imbarro

Imbarro is een uniek Nederlands merk voor interieur- en modeaccessoires. Twee keer per jaar brengen ze een nieuwe collectie op de markt, vrij uniek dus! De ontwerpen van Imbarro staan bekend door de mooie, vrolijke en kleurrijke printdesigns die sieren op de producten.

Al ruim 27 jaar bestaat Imbarro met bekende prints en kleuren. Bij de productie wordt rekening gehouden met het milieu, de arbeidsomstandigheden van de medewerkers en consument. In hun vloerkleden wordt bijvoorbeeld gerecycled materiaal verwerkt.

De zogeheten ‘Imbarro touch’ ontstaat omdat de laatste trends worden toegepast op de nieuwste designs. Ze reizen meerdere malen per jaar naar India om de productielocaties van kwaliteiten te begeleiden en samples te beoordelen.

Cosy at home, warm around you. Colour your life, gentle to your body. Unique designs, a colourful mix.

Dat is een aardige mond vol. Dit is het motto van het bedrijf. Ze geloven in kleur, aaibaarheid, warmte en gezelligheid in het dagelijks leven bijdragen aan een goed gevoel. De klant wordt centraal gezet bij het ontwerp.

In het assortiment van Meer dan een lintje vind je de notitieboeken van het merk. Mocht je nog vragen hebben omtrent deze collectie, dan kan je altijd contact met mij opnemen via de contactgegevens van Meer dan een lintje. Stuur maar een appje of bel me op!