Home » BeJoyce

Toont alle 4 resultaten

Handgemaakte sieraden van BeJoyce

Handgemaakte sieraden van het merk Bejoyce zorgen voor een prachtige verschijning, zoals de mooie lovely pins van haar. Ze heeft een eigen collectie, maar maakt ook sieraden op maat zoals: trouwringen, geboortesieraden, as-sieraden en herinneringssieraden. Ze krijgt energie om van iets ouds iets nieuws te maken en daarbij staan hartjesvormen vaak centraal.

Weet je wat ik geweldig vind aan haar prachtige spulletjes? Het feit dat alles van iets wordt gemaakt wat eigenlijk al afgeschreven / niet meer gedragen wordt. Je ziet ook dat de producten net die authentieke vorm hebben, zodat niet elk product precies hetzelfde is. Dat maakt het hebben van bijvoorbeeld een ring van BeJoyce erg speciaal!

Sieraden van Meer dan een lintje

De pins van BeJoyce vallen onder de collectie van Meer dan een lintje. Maar dat is niet het enige in de sieraden collectie. Armbandjes met toffe, unieke accessoires springen uit het oog op de product pagina. Van een lief teckeltje tot een armbandje met een vrolijke smiley. Er zit vast en zeker iets tussen wat bij jou past. Je mag ook altijd contact met mij opnemen over vragen en opmerkingen van ieder product in de webshop.

Levering

Bestellingen komen zo snel mogelijk jou kant op. Je hebt binnen 1-3 werkdagen je bestelling binnen. Soms kan dit wat vertraging oplopen door overmacht, maar ik doe altijd mijn best de producten zo snel en gezellig mogelijk jou kant op te laten komen. Kleine bestellingen worden verzonden d.m.v. een brievenbuspakketje en de wat grotere bestellingen gaan met de pakketpost mee. De standaardtarieven van PostNL worden hiervoor gehanteerd.

Heb je een bestelling van boven de €50? Ten eerste: je bent geweldig! Ten tweede: je betaalt dan geen verzendkosten meer! Ook kan je kiezen je bestelling op te halen, je krijgt een persoonlijk bericht om een afspraak te maken. Hopelijk tot snel!