Blog

Home » Blog » Welkom bij Meer dan een lintje!

Welkom bij Meer dan een lintje!

Over Meer dan een lintje

Hallo! Van harte welkom in mijn mooie webshop Meer dan een lintje. Heb je alleen een kijkje genomen? Wat vind je ervan? Meer dan een lintje is ontstaan op april 2021. Ofja, toen is de webshop gelanceerd! Het hele idee van Meer dan een lintje bestaat al langer in mijn hoofd. Want hoe is Meer dan een lintje dan ontstaan?

Het ontstaan van Meer dan een lintje

Mijn naam is Marie-José Eltink. Ik ben de eigenaresse van Meer dan een lintje. Eigenlijk doe ik vrijwel alles zelf, zolang dat nog vol te houden is. Naast mijn webshop werk ik 32 uur in de kinderboeken wereld. Ik ben werkzaam als office manager bij Uitgeverij Zwijsen BV. De webshop doe ik in mijn vrij uren als hobby. Maar dat vind ik helemaal geen probleem, ik haal er juist erg veel plezier en voldoening uit. Het is namelijk waar ik al jaren lang van droomde, maar die er steeds maar niet kwam. Totdat ik realiseerde dat het leven eindig is en je niet moet wachten met je dromen laten uitkomen.

Want als klein kind was ik vaak op mijn kamer te vinden om alles wat er op mijn bureau stond feestelijk in te pakken. Zodra er in het gezin iemand een ingepakt cadeautje kreeg, kreeg ik het papier en lint. Uren was ik er zoet mee. Daar is mijn liefde voor inpakpapier ontstaan. En die is nooit meer overgegaan. Sterker nog: hij is alleen maar groter geworden! Met (ansicht)kaarten, stickers, linten, tags en kleurrijke accessoires kan ik mij helemaal uitleven en van ieder pakje iets bijzonders maken.

En toen wilde ik een webshop. De naam Meer dan een lintje schoot me te binnen en liet me niet meer los. Zo kreeg de webshop zijn naam. Urenlang heb ik mij verdiept in artikelen, aanbieders, financiële zaken etc. om de webshop ook echt live te kunnen laten gaan. Ik heb geen achtergrond in het opzetten van een onderneming, laat staan een echte webshop! Met behulp van verschillende organisaties en mensen is de webshop geworden zoals die nu is. En dat is iets waar ik heel blij en trots op ben!

Over mij

Ik heb net al even verteld dat ik naast mijn vaste baan, ik eigenaresse ben van Meer dan een lintje. Momenteel woon ik in Tilburg, Noord-Brabant, samen met mijn lieftallige vriend Sjef en onze trouwe viervoeter Lotje. Daarnaast heb ik twee zoons, Joppe (23) en Stijn (27). Die wonen al een tijdje niet meer onder ons dak. Kleine jongens worden (snel) groot. Buiten mijn werk en familie vind ik het ontzettend leuk om creatief bezig te zijn. Met mijn wekelijkse haakclubje creëren we de meest eigenaardige spulletjes. Ohja, had ik al verteld dat ik enorm fan ben van kleurtjes en creativiteit?!

meer dan een lintje

Wat wordt er verkocht bij Meer dan een lintje?

Zoals ik al zei speelt kleur een grote rol in mijn leven. Daarom ook dat deze webshop met een kleurrijk aanbod is gevuld en meer dan alleen maar lintjes. In deze tijd kunnen we immers wel wat kleur en vrolijkheid gebruiken! Daarom luidt de slogan van Meer dan een lintje ook: ‘Dé online webshop voor alle creatievelingen met een passie voor kleur!”.

In de basis verkoop ik:

  • Inpakspullen. Alle vormen van omhulsel voor een cadeautje.
  • Decoratie. Alles waarmee het cadeau of andere spullen mee versiert kunnen worden.
  • Kaarten. De leukste kaarten met illustraties van over de hele wereld!
  • Hebbedingen. Je kan hier niet van afblijven. Ik raad je aan niet in deze categorie te kijken…
  • Cadeautjes. Super creatieve cadeautjes waar je menig creatieveling vrolijk mee maakt.

Contact

Omdat ik zelf de bestellingen klaarzet en verzend, vind ik persoonlijk contact erg belangrijk. Vandaar dat ik ook zo open en transparant te werk wil gaan. Mocht je vragen / opmerkingen / klachten / complimentjes hebben, dan ben ik te bereiken via:

  • Mail: info@meerdaneenlintje.nl

Of telefonisch mag je mij altijd bellen of appen:  +316 28 07 78 83

Ik hoop snel een kleurrijke bestelling voor je klaar te maken.

Liefs,
Marie-José Eltink

Meer dan een lintje

Lees ook:
Inpakspullen, dit kan je verwachten
“De nieuwste hippe ansichtkaarten”
“Ansichtkaarten set kopen”

Hallo! 
Mijn naam is Marie-José, trotste eigenaresse van Meer dan een lintje. Mijn avontuur startte in 2020. Hier boven zie je mij met onze lieve viervoeter Lotje. 

Ik hoop dat je een fijne dag hebt vandaag. Laat de kleur in de webshop je opvrolijken! 

Een reactie op “Welkom bij Meer dan een lintje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin met typen om producten te zien die u zoekt.