Inpakken

Webshop verpakkingsmateriaal: Meer dan een lintje

Ben je op zoek naar een webshop met het kleurrijkste verpakkingsmateriaal? Dan ben je bij Meer dan een lintje aan het juiste adres. Ik verkoop niet de traditionele verpakkingsmaterialen, maar juist het kleurrijke en unieke wat niemand anders heeft. Zo bestaat ons inpak assortiment uit: blokbodemzakjes, cadeauzakjes, cadeaudoosjes, inpakpapier, pakketten, wijnzakken, vloeipapier en kaftpapier. Een breed aanbod in inpakmaterialen om van ieder moment een feestje te maken! 

Meer dan een lintje verkoopt niet alleen maar verpakkingsmateriaal. Een cadeau bestaat natuurlijk uit verschillende versieringen. Zo kan je bijvoorbeeld ook: cadeaulint, stickers, touw en tape in de webshop vinden. 

Gratis bezorging

Wil je graag een bestelling plaatsen? Bij besteding van €50,- betaal je geen verzendkosten. Dat is pas een feestje! Voor bestellingen daar onder, worden de standaardtarieven van PostNL gehanteerd. 

Woon je in de omgeving Tilburg? Kom je pakketje ophalen als je in de buurt bent. Ik neem contact met je op zodra je de bestelling geplaatst hebt. Meer informatie over het verzenden en retourneren vind je hier

Neem een kijkje achter de schermen. Let's connect!